گلابی، تب بر، انرژی زا

گلابی، میوه شیرین از خانواده سیب است. اما برخلاف سیب پوست نازکی دارد. این میوه دارای رنگ های مختلفی از جمله زرد، سبز، قهوه ای و قرمز است که هر یک خواص متعددی دارد.

*به نقل از سایت «ehow»، گلابی خاصیت خنک کننده دارد و بهترین راه برای پایین آوردن دمای بدن، خوردن یک لیوان آب گلابی است.*گلابی سرشار از فیبر است به همین دلیل برای سلامت روده ها مفید است.*دارای ماده گلوتاتیون و ضدسرطان است.*ویتامین C و مس آن به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند و از سلول ها در مقابل آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند.*پکتین بالای آن، در کاهش میزان کلسترول موثر است.*پکتین موجود در گلابی، خاصیت ادرارآور و رونده دارد.*به علت دارابودن فروکتوز و گلوکز بالا، منبع عالی و طبیعی انرژی است.*ماده آنتی اکسیدان آن، برای تقویت سیستم ایمنی بدن حیاتی است.*مصرف آب گلابی هر روز صبح گلودرد را برطرف می کند.*در گرمای تابستان، کمبود نفس همراه با خلط را برطرف می کند.*ترکیب آب گلابی و هویج، از چشم در برابر بیماری های مختلف از جمله دژنراسیون ماکولار یا تباهی لکه زرد، محافظت می کند.

 منبع : روزنامه خراسان

/ 0 نظر / 8 بازدید