برای مقابله با آلزایمر،برگ چغندر مصرف کنید

 

برگ چغندر غنی از کلروفیل، پروتئین، کلسیم، منیزیم، مس، سدیم، فیبر، بتاکاروتن و ویتامین های C،B،A است. برگ چغندر نسبت به چغندر ارزش غذایی بیشتری دارد و میزان آهن آن نسبت به اسفناج نیز بیشتر است.

*به نقل از سایت «ehow»، این گیاه سرشار از ویتامین K است که عنصر مهمی برای لخته شدن خون محسوب می شود.

*ویتامین «K» با بیماری آلزایمر مبارزه می کند یا خطر ابتلا به آن را به حداقل می رساند.*ویتامین K موجود در آن، خطر ابتلا به پوکی استخوان را به حداقل می رساند. زیرا این ویتامین همراه با کلسیم به تقویت استخوان ها کمک می کند.*این گیاه سرشار از ویتامین A است که در حفظ قدرت دید موثر است.*فیبر موجود در این برگ ها، باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید می شود و کلسترول مفید را افزایش می دهد.*آب برگ چغندر، برای کبد مفید است زیرا عملکرد این عضو را بهبود می بخشد.*ویتامین C موجود در آن از سیستم تنفسی در مقابل آسم محافظت می کند و بتاکاروتن آن مانع از بروز سرطان ریه می شود.*منبع غنی آهن است و از کم خونی پیشگیری می کند.*یک و نیم پیمانه برگ چغندر پخته ۳۰درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین می کند. ویتامین C برای تولید کلاژن نوعی پروتئین لازم است. این ویتامین در حفظ سلامت پوست، استخوان، دندان و رگ های خون نقش مهمی دارد. همچنین ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز لازم است.

منبع : روزنامه خراسان

/ 0 نظر / 8 بازدید